Gezichtsbehandeling

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acné? Heb je misschien last van roodheden (rosacea) of ouderdromsvlekjes? Misschien heb je wel pigmentverstoringen opgelopen tijdens de zwangerschap?

 

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïriteerd raken. Daarom wordt er volgens het unieke 4-Fasen Reset Programma gewerkt. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren en verbeteren we de huid. Ik begeleid jou graag in 4 Fasen naar maximale huidverbetering!

Huid, Je bent flexibel en zo zacht Jij beschermt me dag en nacht Je geeft me adem en groeit mee Door dik en dun in zon en zee Mijn hele leven sta je klaar Zonder jou val ik uit elkaar Je houdt me warm in de kou Lieve vriend, Ik huid van jou!

Lash Volume Lifting

Lash Lift van Perfect Eyelash is een professionele wimperlifting behandeling welke de eigen natuurlijk wimpers lift zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift vanaf de wortel, waardoor er een mooie krul in de wimpers ontstaat. Mascara en een wimperkrultang zijn hierdoor overbodig. 

Massages

Je kunt in de salon terecht voor heerlijke ontspannende lichaamsbehandelingen om weer in balans te komen. De massages zorgen voor een diepe ontspanning zodat je even alles kunt vergeten. Je lichaam wordt gemasseerd met een warme olie en na de massage wordt je huid verwarmd met warme doeken.

 

Microdermabrasie

Heb je last van een vale-vermoeide huid, rimpels, pigmentvlekken, oneffenheden of heeft je huid een flinke boost nodig? Dan is de microdermabrasiebehandeling iets voor jou!

wimpers en wenkbrauwen

Onze wenkbrauwen bepalen grotendeels onze uitdrukking in ons gezicht en is als een omlijsting van onze ogen. Daarom is het belangrijk dat de vorm, kleur en dikte goed passen bij je gezicht. In de salon kun je terecht om je wenkbrauwen mooi te modelleren en wordt er persoonlijk gekeken naar wat het beste bij jou past. 

Smart mirror huidanalyse

Bij elke gezichtsbehandeling beginnen we met de smart mirror. Een huidanalyse apparaat die verschillende lagen van de huid laat zien door middel van RGB,UV en PL licht. Hierdoor kunnen we nog doelgerichter kijken naar de huid en de wensen van de huid/klant.