De Salon

In ons dagelijks leven zijn we vaak druk en regelmatig gestrest. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Bij Puurskin kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die jou helpen te ontspannen en het beste geven voor de huid.

Puurskin staat voor: “uiterlijke schoonheid komt van binnenuit”. Wanneer jij je mooi voelt zul je dit ook aan de buitenkant uitstralen. De beleving van de behandelingen staan centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend.
De stijlvolle salon biedt jou een warm welkom om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en daardoor optimaal kunt genieten van jouw behandeling.

In de salon worden exclusieve merken met verzorgings- en lifestyleproducten verkocht. Om jezelf eens te verwennen of iemand anders blij te maken. Je kunt denken aan: huidverbeterende- en huidverzorgende cosmetica producten, lichaam- en badproducten, eau de parfum en geursachets. Daarnaast zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of een behandeling om andere mensen te kunnen verrassen!